Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi 2024

Logo Klaverblad FC Centr

Op vrijdag 22 maart is in de “Pompstee” te Roden het 24e Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi gehouden voor Ambtenaren van de drie Noordelijke Provincies en bedrijven en verenigingen uit de gemeente Noordenveld. Als organisatie hebben we dit Provinciale toernooi gekoppeld aan het Bedrijven toernooi om een gezellige volle zaal te krijgen. Hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen en de vele andere sponsoren hebben weer bijgedragen om een erg mooie prijzenpakket samen te kunnen stellen en is deze avond een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond. De zaal was aangekleed met diverse vlaggen van sponsoren, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf. Bij binnenkomst werd iedereen van een kopje koffie of thee voorzien, aangeboden door zalencentrum De  Pompstee.

Na een kort welkomstwoord van organisator Ton Krans op deze mooie klaverjasavond werd er op een sportieve manier door 160 deelnemers gestreden om de Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Bokaal. De winnaar van dit toernooi is het team van de Provincie Drenthe en zij mogen de Bokaal een jaar in hun prijzenkast zetten. Ze hadden totaal 40275 punten verzameld. Als team werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet en kregen ze een diner bon voor 8 personen om te gaan dineren in Restaurant “De Pompstee” te Roden. Als 2e eindigde het team van VV Roden Veteranen met 39079 punten. Als 3e eindigde het team van Organisatie team 1 met 39049 punten.

winnaars 22-3-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Winnaars 2024 - Team Provincie Drenthe

 

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 160 deelnemers is geëindigd Kina Bathoorn, zij deed mee voor het team van vv Roden Dames, met een score van 6150 punten. Zij kreeg een Ballonvaart aangeboden door Dijkstra Ballonvaarten uit Roden. Als tweede eindigde Evert van der Meer, hij speelde mee voor het team van Organisatie team 1 en had 6126 punten. Hij kreeg een Diner bon aangeboden door de Gasterie de Wiemel in Gasselte. Op de derde plaats eindigde Dick Geerts, hij speelde mee voor het team van Brandweerkorps Rolde en had 6059 punten. Hij werd verrast met een diner bon, aangeboden door Hotel Restaurant van der Valk in Assen. De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde klaverjasavond.

 

De uitslagen vind u hier.

Verder kunt u alvast in de agenda noteren, de volgende datums:

Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi is op 28 maart 2025

Maar ook:

22 november 2024 dan is het Klaverblad Verzekeringen Bedrijven klaverjastoernooi 

 

Graag tot dan.

 

logok