Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Toernooi 2013

Op vrijdag 22 maart werd in de “Pompstee” te Roden de tweede editie van het Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi gehouden voor Ambtenaren van de Gemeenten, Provinciehuis, Justitie/Politie,Ziekenhuizen en Brandweerkorpsen in de Provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Omdat het Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi voor de 15 maal is georganiseerd, heeft er ook een prominenten team meegedaan. In dit team zaten prominenten en sponsoren.

Onder het genot van een kopje koffie of thee, aangeboden door zalencentrum De Pompstee en na een welkomstwoord van organisator Ton Krans is het toernooi door voormalig wethouder Jan Kemkers geopend  en werd er op een sportieve manier door 224 deelnemers gestreden om de Klaverblad Verzekeringen wisselbokaal.

De scores werden direct bij verwerking op het projectiescherm zichtbaar , zodat de deelnemers snel op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst.

Dankzij de sponsoren was er een mooie prijzentafel samengesteld en is deze avond een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond. De zaal was aangekleed met diverse vlaggen van sponsoren, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

De winnaar van dit toernooi is het team van de Brandweer Rolde en zij mogen nu een jaar lang de wisselbokaal in hun prijzenkast zetten. Ze hadden totaal 39506 punten verzameld.

Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon voor 8 personen aangeboden. Het team kan gaan dineren bij Restaurant “De Pompstee” te Roden, ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 224 deelnemers is geëindigd Peter Mekkes, hij deed mee voor het team van het Brandweerkorps Rolde, met een score van 6206 punten. hij kreeg een Ballonvaart, deze was aangeboden door Dijkstra Ballonvaarten uit Roden.

Als tweede eindigde Wim Vedder, hij speelde mee voor het team Borger-Odoorn en had 5812  punten.  Op de derde plaats eindigde Henk Nieuwenhuis, hij speelde mee voor het team  van Drenthe 2 en had 5758 punten.

De laagste score van de avond was voor Willie Splinter van het team Gemeente Meppelmet 3469 punten. Zij kreeg een handdoek om de tranen te drogen.

De  organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde klaverjasavond.

De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi is 28 maart 2014.

De uitslagen zijn hier terug te vinden. De foto's zijn hier te vinden.