Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Toernooi 2014

Op vrijdag 28 maart is in de “Pompstee” te Roden de derde editie van het Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi gehouden voor Ambtenaren van de Gemeenten, Provinciehuis, Justitie/Politie,Ziekenhuizen en Brandweerkorpsen in de Provincies Groningen, Friesland en Drenthe. 

Onder het genot van een kopje koffie of thee, aangeboden door zalencentrum De Pompstee en na een welkomstwoord van organisator Ton Krans is het toernooi door Brian Dijkstra van Auto Totaalglas geopend en werd er op een sportieve manier door 168 deelnemers gestreden om de Klaverblad Verzekeringen wisselbokaal. Door omstandigheden hebben een aantal teams moeten afzeggen, maar komen in 2015 waarschijnlijk wel weer.

 De scores werden direct bij verwerking op het projectiescherm zichtbaar , zodat de deelnemers snel op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst.

 Dankzij de sponsoren was er een mooie prijzentafel samengesteld en is deze avond een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond. De zaal was aangekleed met diverse vlaggen van sponsoren, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

 De winnaar van dit toernooi is het team van Martine Ziekenhuis 2 en zij mogen nu een jaar lang de wisselbokaal in hun prijzenkast zetten. Ze hadden totaal 39695 punten verzameld.

 Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon voor 8 personen aangeboden. Het team kan gaan dineren bij Restaurant “De Pompstee” te Roden, ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

De uitslag van de teams is als volgt:

 

1 Martini Ziekenhuis 2---2 Gemeente Eemsmond 1 ---3 Team Organisatie 1

 4 Brandweerkorps Rolde ---5 Gemeente Meppel---6 Gemeente Hoogeveen

 7 Gemeente Noordenveld 1 ---8 Politie stadskanaal 1---9 Gemeente Leek

 10 Team Organisatie 3 

 

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 168 deelnemers is geëindigd Roelof Erenstein, hij deed mee voor het team van de Organisatie 1, met een score van 5841 punten. hij kreeg een Ballonvaart, deze was aangeboden door Dijkstra Ballonvaarten uit Roden.
Als tweede eindigde Hans Metselaar, hij speelde mee voor het team van de Organisatie 3 en had 5755 punten. Hij kan een weekend gaan toeren in een Mini Cooper aangeboden door Auto Totaalglas Op de derde plaats eindigde Greetje Drenth, zij speelde mee voor het team van politie Stadskanaal 2 en had 5732 punten. Zij gaat naar een voorstelling van de 3 j’s in Martini Plaza.te Groningen

 De laagste score van de avond was voor Piet Huizenga van het team Gemeente Eemsmond 2 met 3073 punten. Hij kreeg een poedelprijs uitgereikt als aanmoediging om volgend jaar beter te scoren. De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde klaverjasavond.

 

De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi is 27 maart 2015.

 

De uitslagen kunt u hier terugvinden op de website.De foto's kunt u hier terugvinden.