Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Toernooi 2015

 

Op vrijdag 27 maart is in de “Pompstee” te Roden de zeventiende editie van het Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi gehouden voor Ambtenaren van de Gemeenten, Provinciehuis, Justitie/Politie, Ziekenhuizen en Brandweerkorpsen in de Provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Onder het genot van een kopje koffie of thee, aangeboden door zalencentrum De Pompstee en na een welkomstwoord van organisator Ton Krans is er op een sportieve manier door 176 deelnemers gestreden om de Klaverblad Verzekeringen wisselbokaal. De scores werden direct bij verwerking op het projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers snel op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst. Dankzij de sponsoren was er een mooie prijzentafel samengesteld en is deze avond een succes geworden. De logos van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond. De zaal was aangekleed met diverse vlaggen van sponsoren, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

De winnaar van dit toernooi is het team van Borger-Odoorn 1 en zij mogen nu een jaar lang de wisselbokaal in hun prijzenkast zetten. Ze hadden totaal 40211 punten verzameld. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon voor 8 personen aangeboden. Het team kan gaan dineren bij Restaurant “De Pompstee” te Roden, ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

De uitslag van de teams is als volgt:

1 Gemeente Borger-Odoorn 1--- 2 Politie Stadskanaal--- Welzijn Noordenveld---< Brandweerkorps Rolde ---5 Gemeente Hoogeveen ---6 Gemeente Noordenveld 1 Provincie Drenthe 1 --- 8 Werkplein Baanzicht Assen ---9 Gemeente Noordenveld 2---10 11 Provincie Drenthe 2---12 Gemeente Eemsmond 2 13  Team Organisatie 2---14 Gemeente Borger-Odoorn 2 --- 15 Gemeente Leek ---16Martini Ziekenhuis 1 ---17 Gemeente Meppel ---18 Brandweerkorps  Gasselternijveen---19 Gemeente Tynaarlo --- 20 Gemeente Eemsmond 1---21 Martini Ziekenhuis 2---22 Team bekenden en sponsoren

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 176 deelnemers is geëindigd Hennie Steenbergen, hij deed mee voor het team van de Gemeente Tynaarlo, met een score van 5714 punten. hij kreeg een Ballonvaart, deze was aangeboden door Dijkstra Ballonvaarten uit Roden. Als tweede eindigde Albert Jan Giethoorn, hij speelde mee voor het team van de Gemeente Hoogeveen en had 5656 punten. Hij kan een weekend gaan toeren in een Mini Cooper aangeboden door Auto Totaalglas Op de derde plaats eindigde Albert Hoving, hij speelde mee voor het team  van Gemeente Borger-Odoorn 1 en had 5568 punten. Hij kreeg een diner bon van Hotel Van der Valk Assen aangeboden door Hotel Van der Valk uit Assen.De laagste score van de avond was voor Riet Janssen van het team Welzijn Noordenveld met 3547 punten. Hij kreeg een poedelprijs uitgereikt als aanmoediging om volgend jaar beter te scoren. De  organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde klaverjasavond.

De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi is 1 april 2016. 

De uitslag kunt u terugvinden op de website onder uitslagen.