Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Toernooi 2016

 

Op vrijdag 1 april is in de “Pompstee” te Roden de achttiende editie van het Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi gehouden voor Ambtenaren van de Gemeenten, Provinciehuis, Justitie/Politie, Ziekenhuizen en Brandweerkorpsen in de Provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Er hadden zich geen teams van de Waterschappen en Waterleiding bedrijven ingeschreven. Misschien komt dat volgend jaar wel.

Onder het genot van een kopje koffie of thee, aangeboden door zalencentrum De Pompstee en na een welkomstwoord van organisator Ton Krans is er op een sportieve manier door 160 deelnemers gestreden om de Klaverblad Verzekeringen wisselbokaal.

De scores werden direct bij verwerking op het projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers snel op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst. 

Dankzij de sponsoren was er een mooie prijzentafel samengesteld en is deze avond een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond. De zaal was aangekleed met diverse vlaggen van sponsoren, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

De winnaar van dit toernooi is het team van Borger-Odoorn 2 en zij mogen nu een jaar lang de wisselbokaal in hun prijzenkast zetten. Ze hadden totaal 39183 punten verzameld.

Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon voor 8 personen aangeboden. Het team kan gaan dineren bij Restaurant “De Pompstee” te Roden, ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

De uitslag van de teams is als volgt:

  1. Gemeente Borger-Odoorn 2

11. Gemeen Borger-Odoorn 1
  2. Provincie Drenthe 1 12. Team Organisatie 2
  3. Werkplein Baanzicht Assen 13. Provincie Drenthe 2
  4. Politie Stadskanaal 1 14. Sponsoren en bekenden
  5. Politie Stadskanaal 2 15. Gemeente Hoogeveen
  6. Brandweerkorps Rolde 16. Gemeente Leek
  7. Team Organisatie 1 17. Martini Ziekenhuis
  8. Gemeente Noordenveld 1 18. Gemeente Eemsmond 1
  9. Brandweerkorps Gasselternijveen 19. Team Organisatie 3
10. Stichting Welzijn Noordenveld 20. Gemeente Eemsmond 2

 

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 160 deelnemers is geëindigd Martin Plantinga, hij deed mee voor het team van de Werkplein Baanzicht Assen, met een score van 6038 punten. hij kreeg een Ballonvaart, deze was aangeboden door Dijkstra Ballonvaarten uit Roden.  

Als tweede eindigde Harry Hoving, hij speelde mee voor het team van de Brandweerkorps Rolde en had 5910punten. Hij kreeg toegangskaarten van Martini Plaza om een voorstelling bij te wonen, aangeboden door Martini Plaza. Op de derde plaats eindigde Egbert Klaassens, hij speelde mee voor het team van Provincie Drenthe 1 en had 5798 punten. Hij kreeg een diner bon van Hotel Van der Valk Assen aangeboden door Hotel Van der Valk uit Assen.

De laagste score van de avond was voor Bart Haverkamp van het team Gemeente Eemsmond 2met 2908 punten. Hij kreeg een poedelprijs uitgereikt als aanmoediging om volgend jaar beter te scoren. De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde klaverjasavond.

De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi is 24 maart 2017.

De eindstand voor teams kunt u hier terugvinden.

De eindstand voor individuele spelers kunt u hier terugvinden.

De foto's kunt u hier terugvinden.