Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Toernooi 2011

Op vrijdag 25 maart 2011 is in de “Pompstee” te Roden de tweede editie van het klaverjastoernooi gehouden voor Ambtenaren van de Gemeenten, Provinciehuis, Justitie/Politie en Brandweerkorpsen in de Provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Dit jaar heeft er ook een team van het Martini Ziekenhuis uit Groningen meegedaan.

Onder het genot van een kopje koffie en koek, aangeboden door zalencentrum De Pompstee en na een welkomstwoord van organisator Ton Krans is het toernooi door Wethouder Otto Huisman van de gemeente Noordenveld geopend en werd er op een sportieve manier door 208 deelnemers gestreden om de Univé wisselbokaal.

Er waren twee nieuwe deelnemers, n.l. Stichting Win Noordenveld en een team van het Martini Ziekenhuis.

Dankzij de sponsoren was er een leuk prijzenpakket samengesteld en is deze avond een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond.

De zaal was aangekleed met diverse vlaggen van sponsoren, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

De winnaar van dit toernooi is het team van de Politie Stadskanaal 2 en zij mogen nu een jaar lang de wisselbokaal in hun prijzenkast zetten. Ze hadden totaal41624 punten verzameld. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon voor 8 personen aangeboden. Het team kan gaan dineren bij Restaurant “De Pompstee” te Roden, ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

De uitslag van de teams is als volgt:

1 Politie Stadskanaal 2–2 Gemeente Meppel—3 Provincie Drenthe 2—4 Provincie Drenthe 1

5 Gemeente Opsterland—6 Gemeente Hoogeveen—Gemeente Eemsmond 1—

Team Organisatie 2 —9 Martini Ziekenhuis Groningen—10 Gemeente Borger Odoorn 2—

11 Werkplein Baanzicht Assen—12 Brandweerkorps Smilde—13 Brandweerkorps Gasselternijveen—14 St. Win Noordenveld—15 Gemeente Eemsmond 2—

16 Gemeente Noordenveld 1—17 Gemeente Assen—18 Gemeente Noordenveld 2—

19 Brandweerkorps Veenhuizen—20 Gemeente Borger-Odoorn 1—21 Gemeente Heerenveen—22 Brandweerkorps Rolde—23 Gemeente Leek— 24 Team Organisatie 1—

25 Politie stadskanaal 1—26 Brandweerkorps Roden
De gehele teamuitslag is 
hier te vinden.

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 208 deelnemers is geëindigd Lammie Kinds, zij deed mee voor het team van het Brandweerkorps Gasselternijveen, met een score van 6082 punten. Zij kreeg een Ballonvaart, deze was aangeboden door Dijkstra Ballonvaarten uit Roden.

Als tweede eindigde Jannes Talens, hij speelde mee voor het team gemeente Noordenveld 1 en had 5851 punten. Op de derde plaats eindigde Ton Brouwer, hij speelde mee voor het team van Brandweerkorps Veenhuizen en had 5780 punten.

De laagste score van de avond was voor Heerke Beukema van het team Politie stadskanaal 1 met 3131 punten.
De gehele individuele uitslag is 
hier terug te vinden.

De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde klaverjasavond. De foto’s zijn hier te vinden.

De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi is 30 maart 2012