Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Toernooi 2018

logok

Op vrijdag 23 maart is in de “Pompstee” te Roden de 20e editie van het Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi gehouden voor Ambtenaren van de Gemeenten, Provinciehuis, Justitie/Politie, Ziekenhuizen en Brandweerkorpsen in de Provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Er hebben zich geen teams van de Waterschappen en Waterleiding bedrijven ingeschreven. Misschien komt dat volgend jaar wel. Er zijn wel 2 sponsoren teams gevormd, zo hebben ze de sfeer en het enthousiasme van iedereen van dichtbij meegemaakt en gaan zeker volgend jaar weer meedoen. 

Hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen was zelf ook aanwezig, bij binnenkomst werd iedereen van een kopje koffie of thee voorzien, aangeboden door zalencentrum De Pompstee. Na een kort welkomstwoord gaf organisator Ton Krans de microfoon aan Angela van Dalen van Klaverblad Verzekeringen. Angela heette iedereen welkom op deze mooie klaverjasavond. Na het openingswoord werd er op een sportieve manier door 160 deelnemers gestreden om de Klaverblad Verzekeringen wisselbokaal. De scores werden direct bij verwerking op het projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers snel op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst.

Dankzij de sponsoren was er een mooie prijzentafel samengesteld en is deze avond een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond. De zaal was aangekleed met diverse vlaggen van sponsoren, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

De winnaar van dit toernooi is het team van Provincie Drenthe 2 en zij mogen nu een jaar lang de wisselbokaal in hun prijzenkast zetten. Ze hadden totaal 39297 punten verzameld. Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon voor 8 personen aangeboden. Het team kan gaan dineren bij Restaurant “De Pompstee” te Roden, ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

De uitslag van de teams is als volgt:

1 Provincie Drenthe 2                                    12 Gemeente Eemsmond 2

2 Gemeente Noordenveld 2                          13 Gemeente Noordenveld 1

3 Brandweerkorps Rolde                               14 Provincie Drenthe 1 

4 Politie Stadskanaal 2                                  15 Gemeente Borger-Odoorn 1

5 Sponsoren team 2                                      16 Gemeente Eemsmond 1

6 Organisatie Team 1                                    17 Gemeente Heerenveen

7 Organisatie Team 2                                    18 Politie Stadskanaal 1

8 Organisatie Team 3                                    19 Gemeente Hoogeveen

9 Martini Ziekenhuis                                       20 Sponsoren team 1

10 Werkplein Drentse Aa

11 Brandweerkorps Gasselternijveen

  Foto winnaars 2018

Het winnende team 2018 - Provincie Drenthe 2

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 160 deelnemers is geëindigd Gerrit van der Meer, hij deed mee voor het team van Sponsoren 2 met een score van 6292 punten. Hij kreeg een Ballonvaart, deze was aangeboden door Dijkstra Ballonvaarten uit Roden. Als tweede eindigde Harma Kroeze, zij speelde mee voor het team van de Brandweer Rolde en had 6163 punten. Zij kreeg toegangskaarten van DNK Assen om een voorstelling bij te wonen, aangeboden door DNK Assen. Op de derde plaats eindigde Gert Smaal, hij speelde mee voor het team van Martini Ziekenhuis en had 5827 punten. Hij kreeg een diner bon van restaurant De Wiemel aangeboden door De Wiemel te Gasselte. De laagste score van de avond was voor Linze de Vries met 3119 punten. Hij speelde mee in het team van de Gemeente Heerenveen. Hij kreeg een poedelprijs uitgereikt als aanmoediging om volgend jaar beter te scoren. De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde klaverjasavond.

De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi is 29 maart 2019. Foto’s kunt u hier bekijken. De uitslagen kunt u terugvinden op deze website.

 

www.klaverbladklaverjastoernooi.nl