Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Toernooi 2022

logok

Op vrijdag 25 maart is in de “Pompstee” te Roden hopelijk de enige 1e editie van het Klaverblad Verzekeringen Corona Klaverjastoernooi gehouden voor Ambtenaren van de Gemeenten, Provinciehuis, Justitie/Politie, Waterschappen en Waterleiding bedrijven, Ziekenhuizen en Brandweerkorpsen in de Provincies Groningen, Friesland en Drenthe, en bedrijven uit de gemeente Noordenveld.

In eerste instantie was dit het Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi, maar door alle Corona perikelen van de laatste 2 jaar waren er toch een aantal teams die het niet aandurfden om mee te doen. Als organisatie hebben we dit Provinciale toernooi gekoppeld aan het Bedrijven toernooi en uit voorzorg hebben we iedere ronde nieuwe speelkaarten gebruikt en desinfectie in de zaal geplaatst om de handen te ontsmetten. Zo denken wij dat de extreme coronagolf die momenteel nog woed buiten de deur te kunnen houden.

Hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen en de vele andere sponsoren hebben weer bijgedragen om een erg mooie prijzenpakket samen te stellen en is deze avond een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond. De zaal was aangekleed met diverse vlaggen van sponsoren, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

Bij binnenkomst werd iedereen van een kopje koffie of thee voorzien, aangeboden door zalencentrum De Pompstee.

Na een kort welkomstwoord van organisator Ton Krans op deze mooie klaverjasavond werd er op een sportieve manier door 184 deelnemers gestreden om de Klaverblad Verzekeringen Corona Bokaal..

De scores werden direct bij verwerking op het projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers snel op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst.

De winnaar van dit toernooi is het team van Brandweerkorps Rolde en zij mogen de speciale Corona bokaal in hun prijzenkast zetten. Ze hadden totaal 39263 punten verzameld. Als team werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet en kregen ze een diner bon voor 8 personen om te gaan dineren in Restaurant “De Pompstee” te Roden.

 

Tijdens deze avond zijn er ook 2 filmpjes gemaakt om u een impressie te geven van de gezellige sfeer die er heerst tijdens zo'n kaartavond. 

Film 1 - Film 2

Fotos Klaverblad verzekeringen corona klaverjasrtoernooi 1-2022 Winnaars

 

Uitslagen vind u hier:

Teams - link

Individueel - link

De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi is 24 maart 2023.