Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Toernooi 2019

logok

 

Op vrijdag 29 maart is in de “Pompstee” te Roden de 21e editie van het Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi gehouden voor Ambtenaren van de Gemeenten, Provinciehuis, Justitie/Politie, Waterschappen en Waterleiding bedrijven, Ziekenhuizen en Brandweerkorpsen in de Provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Er heeft zich een team van Waterschap Noorderzijlvest ingeschreven. En terug van weggeweest is een team van de gemeente Opsterland. Dat vinden we hartstikke mooi, want wij willen een zo breed mogelijk deelname op ons toernooi.

Er zijn wel 2 sponsoren teams gevormd, zo hebben ze de sfeer en het enthousiasme van iedereen van dichtbij meegemaakt en gaan zeker volgend jaar weer meedoen. 

Hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen heeft weer gezorgd voor kleine hebbedingetjes, bij binnenkomst werd iedereen van een kopje koffie of thee voorzien, aangeboden door zalencentrum De Pompstee.

Na een kort welkomstwoord van organisator Ton Krans op deze mooie klaverjasavond werd er op een sportieve manier door 168 deelnemers gestreden om de Klaverblad Verzekeringen wisselbokaal.

De scores werden direct bij verwerking op het projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers snel op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst.

Dankzij de sponsoren was er een mooie prijzentafel samengesteld en is deze avond een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond. De zaal was aangekleed met diverse vlaggen van sponsoren, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.

De winnaar van dit toernooi is het team van Brandweerkorps Gasselternijveen en zij mogen nu een jaar lang de wisselbokaal in hun prijzenkast zetten. Ze hadden totaal 40112 punten verzameld.

Winnaars 2019

Als team kregen ze van de organisatie een dinerbon voor 8 personen aangeboden. Het team kan gaan dineren bij Restaurant “De Pompstee” te Roden, ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.

De uitslag van de teams is als volgt:

1

Brandweerkorps Gasselternijveen

12

Organisatie Team 1

2

Provincie Drenthe 2

13

Martini Ziekenhuis

3

Brandweerkorps Rolde

14

Sponsoren team 1

4

Waterschap Noorderzijvest

15

Gemeente Noordenveld 1

5

Sponsoren team 2

16

Gemeente Het Hogeland 2

6

Gemeente Noordenveld 2

17

Provincie Drenthe 1

7

Gemeente Hoogeveen

18

Organisatie Team 3

8

Politie Stadskanaal 2

19

Politie Stadskanaal 1

9

Werkplein Drentse Aa

20

Gemeente Borger-Odoorn 1

10

Organisatie Team 2

21

Gemeente Opsterland

11

Gemeente Het Hogeland 1

   

Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 168 deelnemers is geëindigd Sijbrand Bos, hij deed mee voor het team van Brandweerkorps Gasselternijveen met een score van 6184 punten. Hij kreeg een ballonvaart, deze was aangeboden door Dijkstra Ballonvaarten uit Roden.

Als tweede eindigde Harm Bultema, hij speelde mee voor het team van de Sponsorenteam 2 en had 6031 punten. Hij heeft een elektrische grasmachine gewonnen. Op de derde plaats eindigde Cees van Eijk, hij speelde mee voor het team van Provincie Drenthe 2 en had 5929 punten. Hij kreeg een abonnement voor 2 personen van Wildlands aangeboden.

De laagste score van de avond was voor Ronald Rinsma met 3412 punten. Hij speelde mee in het team van de Politie Stadskanaal 1. Hij kreeg een poedelprijs uitgereikt als aanmoediging om volgend jaar beter te scoren. De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde klaverjasavond.

De eindstand individueel is hier te vinden.

De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende toernooi is 27 maart 2020.

Foto’s kunt u hier terugvinden.